Kauneuskoulutus Baroquen
arvot

Valmennusohjelmamme rakentuu
kristilliselle arvopohjalle

Toimimme arvojemme mukaisesti.  Arvomme auttavat meitä ja opiskelijoitamme saavuttamaan tavoitteensa: Mestareita kauneudenhoitoalalle.

Toimintatavat

Olemme luoneet kauneudenhoitoalan koulutukseen jotakin aivan uutta. Innovatiivisuus heijastuu kaikkeen opettamiseemme. Kunnioitamme alan perinteitä, mutta samanaikaisesti luomme jatkuvasti uusia ja tehokkaampia työskentelytapoja.

Ajankäyttömme ja pienryhmätyöskentelymme mahdollistavat opintojen tehokkaan etenemisen. Meillä et odota opettajaa, vaan opettajamme odottaa sinua.

Pienryhmätyöskentely ja vastuuvalmentajamme ratkaisukeskeinen valmentamisen ote tekee opiskeluympäristöstämme turvallisen. Meillä on lupa epäonnistua ja usein virheistä oppii eniten. Meillä uskallat kysyä, ja jopa haastaa opettajaasi.

Opiskelijan kohtaaminen

Kunnioitamme jokaista opiskelijaamme. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen. Sinä olet ihme! Opetamme yksilöllisesti, jotta jokaisen opiskelijamme tiedot ja taidot kehittyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme sinut löytämään vahvuutesi menestymiseen kauneudenhoitoalalla.

Ammatillisuus

Valmennusohjelmassamme opiskeleminen on prosessi, jossa todelliseksi ammattilaiseksi kasvaminen tapahtuu innostuksen ilmapiirissä tiedon ja taitojen karttuessa.

Valmennusohjelmamme antaa sinulle hyvät valmiudet menestyvän kauneudenhoitoalan yrityksen perustamiseen. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen asenne integroituvat kaikkiin kursseihimme.

Ammatinvalinta tai -vaihto? Tule keskustelemaan koulutuksestamme!

Tämä voi olla elämäsi tilaisuus!

Valmistujaiset kosmetologikoulutus
Baroque Osaamisen Arviointien jälkeen juhlistamme sertifiointia.
Kuvassa takarivissä ensimmäiset Baroque-sertifioinnin suorittajat Reetta Elorinne (vasemmalla) ja Nenna Saarenketo (toinen oikealta).