Millaisia ajatuksia ja toiveita sinulla on valitessasi itsellesi kauneushoitolan, jossa käyt?

Millainen kauneushoitolapalvelu on sinun mielestäsi hyvä?

Meidän mielestämme se on

  • Kiireetön
    Varaamme hoitoon varatun ajan lisäksi aikaa myös ns. alkukartoituksen tekemiseen ja hoidon lopuksi ihonhoidon ohjaukseen. 
  • Henkilökohtainen
    Jokainen hoitomme suunnitellaan alkukartoituksen ja huolellisen ihoanalyysin perusteella. Otamme hoitosuunnitelmassa huomioon myös sinun näkemyksesi ja toiveesi
  • Ammattitaitoisesti korkealuokkaisilla tuotteilla ja laitteilla tehty

Kauneushoitola Baroque

Kauneushoitola Baroque on vuonna 2016 Tampereen Härmälään avattu kauneushoitola, joka sijaitsee entisissä pankin tiloissa. Meidän mielestämme kauneushoitolapalveluiden käyttäminen onkin kuin rahaa pankkiin laittaisi – se on investointi omaan hyvinvointiin ja mielihyvään. 

Kauneushoitolamme tarjoaa sinulle kaikki alan peruspalvelut: kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot. Lisäksi teemme myös häiritsevien ihokarvojen poistoa sokeroimalla, ripsien kestotaivutuksia, kulmien laminointia, kestolakkauksia sekä ehostuksia arkeen ja juhlaan.

Käytämme hoidoissamme Anna Lotan PRO -ammattikosmetiikkasarjaa ja tehokkaita ja turvallisia, kotimaisia Ditelle-laitteita. 

Hoitoon varatun ajan lisäksi varaamme aina ”ylimääräiset” 30 minuuttia alkukartoitukseen ja ihonhoidon ohjaukseen.  Olemme aidosti kiinnostuneita ajatuksistasi ja toiveistasi. Hyvät neuvot eivät meillä maksa mitään! 

Kauneushoitolassamme on rajoitetusti tarjolla myös Kauneuskoulutus Baroquen kosmetologiopiskelijoiden palveluita opiskelijahintaisena.

Kosmetologikoulutus Tampere