Käsien ihonhoito voi tuottaa yllättävän lopputuloksen!

Käsien ihonhoito voi tuottaa yllättävän lopputuloksen

Ystävättäreni oli muutama kesä sitten suurtapahtumassa Helsingin Olympiastadionilla. Yhtäkkiä tuntematon mies taaemmasta penkkirivistä ojensi ystävättärelleni kukan, joka oli paremman puutteessa taiteltu servietistä. Käsien ihonhoito voi tuottaa yllättävän lopputuloksen!

”Kiinnitin huomioni kauniisiin, hyvin hoidettuihin käsiisi ja halusin nähdä myös kauniit kasvosi”, oli mies hymyillen sanonut kukkaa ojentaessaan.

Ystävättäreni kädet ovat kauniit aikuisen naisen kädet, joissa käsien ihonhoito on kunnossa:  kirkas ja pehmeä iho sekä huolitellut luonnonkynnet.

Tänään ystävättäreni ja serviettikukan ojentanut mies ovat onnellinen pariskunta. Sirpa ja Kari vihittiin puoli vuotta ensikohtaamisen jälkeen <3

Ihana, kaunis tositarina, joka innostaa  tarjoamaan asiakkaille käsihoitoa ja opastamaan heitä myös käsien itsehoidossa!

 

Pehmeä ja hyvin hoidettu käsien iho houkuttaa koskettamaan.

 

Kestolakkaukset ja erilaiset rakennekynsipalvelut ovat pitkälti syrjäyttäneet klassisen käsihoidon kysynnän kauneushoitoloissa, mutta seuraava pieni hoito käsien iholle on helppo markkinoida ja vaivaton yhdistää kasvohoitoon.

 

Pehmittävä hoito käsien iholle kasvohoidon yhteydessä

 

1 Puhdistus

Levitä asiakkaan käsien iholle puhdistusemulsio tai puhdistusvaahto. Emulgoi ja poista tuote lämpimillä kompresseilla. Voit vallan mainiosti tehdä käsien ihon puhdistamisen käyttämäsi ihonhoitosarjan kasvojen iholle tarkoitetuilla tuotteilla. Myös käsihoidon yhteydessä voit käyttää viuhkasivellintä tuotteen levittämiseen ja näin käsihoito saa ylellisemmän vivahteen.

Anna Lotan PRO -sarjan Exfoliating Foam Cleanser on ylellisen runsas puhdistusvaahto, joka sisältää hedelmähappoja.  Tuote soveltuukin loistavasti myös käsien ihon kirkastamiseen.

 

Hedelmähappoja sisältävä Anna Lotan PRO -sarjan Exfoliating Foam Cleanser kirkastaa myös käsien ihon.

2 Naamio

Levitä puhdistetulle käsien iholle reilu kerros voidemaista naamiota (vaikkapa käyttämästäsi kasvohoitosarjasta) ja laita päälle isot, ohuet kertakäyttöhanskat (myynnissä marketeissa siivoustarvikeosastolla) tai muovipussit. ”Pitkopussia” käyttämällä voit levittää naamion koko käsivarren alueelle. Laita kädet peiton alle lämpimään ja anna käsinaamion vaikuttaa koko kasvohoidon ajan.

Anna Lotan PRO -sarjan Halva Sesame Enrichment Mask on mielenkiintoinen yhdistelmä pehmittäviä ja kirkastavia ainesosia: Kuivalle iholle tarkoitettu naamio, joka sisältää mm. seesamiöljyä ja kaoliinia. Tuote soveltuu mainioisti myös käsien ihonhoitoon.

 

Anna Lotan PRO Halva Sesame Enrichment Mask pehmittää ja kosteuttaa myös käsien ihon.

3 Hieronta

Kun kasvohoitosi on edennyt kasvonaamioon, on aika aika poistaa hanskat asiakkaan käsistä.  Hiero kasvonaamion vaikutusaikana käsiä ihoon jääneellä naamiolla. Mikäli naamio ”rullaa”, poista naamio lämpimillä kompresseilla. Jatka hierontaa myyntivalikoimaasi kuuluvalla käsivoiteella. Huomioi erityisesti kynsinauhat ja muista myös kyynärpäät.

Anna Lotan PRO -sarjan Everyday Hand Cream on ylellinen käsien hoitovoide, joka soveltuu mainiosti myös käsihierontaan.

 

Käsien ihonhoito Anna Lotan PRO Intensive Everyday Hand Cream  -hoitovoiteella on ylellinen hetki.

4 Itsehoidon ohjaus

Esittele hoidon päätteeksi  asiakkaallesi käsihoidossa käyttämäsi tuotteet ja opasta tuotteiden kotikäytössä. Asiakkaasi todennäköisesti haluaa hankkia tuotteet myös kotiin hoitotuloksen nähtyään.

 

Hoitojen yhdisteleminen on yksi tapa tarjota asiakkaalle lisäarvoa. Yhdistelmähoidoissa asiakkaasi kokee saavansa enemmän.

Esittelemäni käsihoidon yhdistäminen kasvohoitoon ei juurikaan lisää hoitoajan pituutta. Ainekustannuksetkin ovat varsin maltilliset. Anna Lotan PRO -sarjan kolmen hoidossa käytettävän tuotteen ainekulut jäävät alle neljän euron. Yhdistelmähoidon voit aina hinnoitella edullisemmaksi, kuin samat hoidot yksittäin tehtyinä. Tämä hinnoitteluetu aivan varmasti lisää tämän palvelun kysyntää.

 

Kauneuskoulutus Baroquen kosmetologikoulutus valmennusohjelmaan kuuluvat myös erilaiset käsihoidot: Klassinen käsihoito, hemmotteleva käsihoito ja SPA-käsihoito. Tutustu kurssitarjontaamme kotisivuillamme.

Hoitotekniikkakurssien lisäksi valmennusohjelmassamme on myös Yrittäjyyskurssi, jolla opit palveluiden hinnoittelua, markkinointia ja tuotteistamista. Yrittäjyyskurssimme sopii myös alan ammattilaisille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista tai haluavat kehittää liiketoimintaansa.

 

Hannele Aallos

 

P.S. Tätä  kirjoittaessani käsien desinfiointi on ajahkohtainen asia. Ohjeista asiakkaasi käyttämään desinfiointiainetta, joka sisältää myös kosteuttavia ainesosia.

Yhteistyö: Anna Lotan PRO Finland

 

 

Jaa somessa!