Onko tavoitteesi
valmistua parhaimmaksi
kauneudenhoidon
ammattilaiseksi?

Henkilökohtainen kosmetologikoulutus valmennusohjelmamme antaa sinulle vankan ammattitaidon ja monipuoliset valmiudet kosmetologin työhön ja ammattiin. Haluatko opiskella tavoitteellisesti ja menestyä?

Meillä tehdään mestareita kauneudenhoitoalalle.

Tervetuloa opiskelemaan kosmetologiksi!

Yksilöllinen opetus

Teemme jokaiselle oppilaalle yksilöllisesti suunnitellun opinto-ohjelman, jonka mukaan eteneminen tapahtuu sinun elämäntilanteeseen sovitetussa aikataulussa.

Yrittäjätaidot

Valmennusohjelmamme suoritettuasi ja Baroque-kosmetologiksi valmistuttuasi sinulla on vahva tietopohja ja ymmärrys myös yrittäjyydestä kauneudenhoitoalalla. Mikäli hakeudut toisen palvelukseen, on sinun helppo työskennellä tuloksen tekijänä myös tulevassa työpaikassasi, ymmärräthän meillä opiskeltuasi yritystoiminnan realiteetit.

Kädentaidot ja tietopohja

Valmennusohjelmamme antaa sinulle laajan teoreettisen tietopohjan, jolle ammatillinen itseluottamuksesi jatkossa rakentuu. Hoitavan kosmetologin työ on kuitenkin käsityötä ja valmennusohjelmaamme kuuluu kattava käytännön harjoittelu.

Mikäli suoritat opintoihin kuuluvan harjoittelun opetushoitolassamme Tampereella, pääset hyötymään valmentajiemme sinulle antamasta henkilökohtaisesta ohjauksesta jokaisessa tekemässäsi harjoituksessa. Halutessasi voit harjoitella myös muualla, esimerkiksi omassa yrityksessäsi. Myös ns. etäopiskelu on mahdollista. Tällöin suoritat harjoittelun kotipaikkakunnallasi. 

Kosmetologikoulu valmentaa kauneudenhoitoalan huippuammattilaisia

Baroque sertifiointi

Valmennusohjelmamme suoritettuasi sinulla on mahdollisuus osallistua Baroque Osaamisen Arviointi -sertifiointiin, jonka hyväksytysti suoritettuasi olet oikeutettu käyttämään nimitystä BAROQUE -kosmetologi.

Saat sertifioinnista myös todistuksemme.

Una Nuotio stipendi

Kauneuskoulutus Baroque on saanut upean huomionosoituksen työstään kauneudenhoidon kouluttajana ja ainoana alan koulutusta tarjoavana toimijana Suomessa.

Opetusneuvos, Suomen Kosmetologien Yhdistys ry:n emerita-puheenjohtaja Una Nuotio antaa vuosittain yhdelle, ansioituneelle Baroquen sertifioinnin suorittaneelle kosmetologille Una Nuotio stipendin.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Valmennusohjelmamme suoritettuasi olet hankkinut myös valmiudet hius- ja kauneudenhoitoalan näytön suorittamiseen, tutkintonimike on kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja.

Halutessasi voit hakeutua näyttöihin niitä järjestäviin valtion ylläpitämiin oppilaitoksiin.

Valmennusohjelmamme on laajempi, kuin Opetushallituksen määrittämät Hius- ja kauneudenhoitoalan tutkinnon perusteet/ihonhoidon osaamisala (kosmetologi).

Lue miten mahtavana opiskelijat pitävät koulutusta!

Me olemme intohimoisia. Me olemme sitoutuneita. Me olemme innovatiivisia.

Kuvassa ensimmäiset valmennusohjelmastamme valmistuneet opiskelijamme Mari ja Katja sekä valmentajamme Hannele Aallos, Sara Niinimäki (ehostus) ja Eija Jaatinen (Ohjattu Oppiminen)