Kosmetologikoulu valmentaa
kauneudenhoitoalan
huippuammattilaisia

Baroque sertifiointi

Valmennusohjelmamme suoritettuasi sinulla on mahdollisuus osallistua Baroque Osaamisen Arviointi -sertifiointiin, jonka hyväksytysti suoritettuasi olet oikeutettu käyttämään nimitystä BAROQUE -kosmetologi.

Saat sertifioinnista myös todistuksemme.

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Valmennusohjelmamme suoritettuasi olet hankkinut myös valmiudet hius- ja kauneudenhoitoalan näytön suorittamiseen, tutkintonimike on kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja.

Halutessasi voit hakeutua näyttöihin niitä järjestäviin valtion ylläpitämiin oppilaitoksiin.

Valmennusohjelmamme on laajempi, kuin Opetushallituksen määrittämät Hius- ja kauneudenhoitoalan tutkinnon perusteet/ihonhoidon osaamisala (kosmetologi).

Una Nuotio stipendi

Kauneuskoulutus Baroque on saanut upean huomionosoituksen työstään kauneudenhoidon kouluttajana ja ainoana alan koulutusta tarjoavana toimijana Suomessa.

Opetusneuvos, Suomen Kosmetologien Yhdistys ry:n emerita-puheenjohtaja Una Nuotio antaa vuosittain yhdelle, ansioituneelle Baroquen sertifioinnin suorittaneelle kosmetologille Una Nuotio stipendin.

Me olemme intohimoisia. Me olemme sitoutuneita. Me olemme innovatiivisia.

Kuvassa ensimmäiset valmennusohjelmastamme valmistuneet opiskelijamme Mari ja Katja sekä valmentajamme Hannele Aallos, Sara Niinimäki (ehostus) ja Eija Jaatinen (Ohjattu Oppiminen)