|

Aikuisen naisen hehkuva meikki – kahdeksan ohjetta joilla onnistut! 

Aikuisen naisen hehkuva meikki – kahdeksan ohjetta joilla onnistut!

Aikuisen naisen meikki alkaa  ns. ”pohjasta”, jonka merkitys kokonaisuudelle on ensisijaisen tärkeää. Tasainen ja kuulas meikkipohja luo kauniin alustan valon ja varjon leikille kasvoilla.

Tähän blogikirjoitukseen olen koonnut kahdeksan ohjetta kauniin ja kasteenraikkaan meikkipohjan aikaansaamiseksi.

Ensimmäiset kolme ohjetta ovat itse asiassa ihonhoito-ohjeita. Ne ovat kuitenkin paras tapa savuttaa raikas ja hehkuva iho jo ennen ehostuksen keinoin aikaansaatua hehkua.

Aikuisen naisen meikki
Meikki: Katja Hyvönen
Ehostus 2 -kurssi / Kauneuskoulutus Baroque

 

1 Levitä ihoa kosteuttavat tuotteet iholle välittömästi suihkun/kylvyn jälkeen

2 Kostuta ja virkistä iho kasvovedellä / kosteuttavalla hoitonesteellä

Nämä kaksi vaihetta takaavat sen, että käyttämäsi seerumit ja voiteet imeytyvät  ja sitovat kosteutta ihoon tehokkaammin kuin levittämällä tuote kuivalle iholle.

3 Levitä iholle seerumi

Lisähehkua ja kosteutta ihollesi saat laittamalla seerumin kosteusvoiteen alle. Seerumit sisältävät tiivistetyssä muodossa vaikuttavia aineita ja niiden koostumus on voiteista poikkeava, joten ne imeytyvät voidetta  syvemmälle ihoon.

Anna Lotan PRO / First of All on biomimeettinen seerumi, joka jäljittelee ihon omaa luonnollista kosteustekijää.

First of All

Tämä todellinen ”hyvän olon tuote” sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi palauttaa ihon kosteustasapainon ja samalla rauhoittaa ihoa.

First of All -kosteusseerumi sisältää ihon luonnollisen kosteustekijän (NMF) kaltaisen biomimeettisen yhdisteen, joka sisältää polysakkarideja, mineraaleja, ureaa, maitohappoa ja merikollageenia sekä aminohappoja ja hyaluronihappoa.

 

Anna Lotan PRO / Cell2Cell on biomimeettinen seerumi, joka jäljittelee aineita, joita ihossa on luontaisesti.

Cell2Cell

Ihon rakennetta korjaava seerumi, joka tasoittaa pieniä ryppyjä ja palauttaa iholle kosteustasapainon. Cell2Cell -seerumi sisältää biomimeettisiä ”rakennuspalikoita”, joita ihossa on luonnostaan: hyaluronihappoa, amiohappoja, fosfolipideitä ja peptidejä.

 

A-, E- ja C-vitamiinia sisältävä Anna Lotan PRO /Ester C -seerumi antaa iholle silkinpehmeyden.

Ester C

A + E + C -vitamiinicocktail, joka antaa ihollesi luonnollista sisäistä hehkua vitamiinien voimalla. Tämä nopeasti ihoon imeytyvä öljytön seerumi jättää ihon pinnan miellyttävän pehmeäksi.

 

4 Hiero kosteusvoide ihoon

Käytä hetki kosteusvoiteen ”hieromiseen” ihoon. Näin aktivoit ihon pintaverenkiertoa ja lisäät ihon luonnollista hehkua!

Anna Lotan PRO / Morning Dew -kosteusvoide antaa nimensä mukaisesti aamukasteen raikkauden ihollesi.

Morning Dew

Kosteutta ihoon sitovina aineina tässä 24 tunnin kosteusvoiteissa ovat mm. hyaluronihappo ja xylitoli. Voiteen sisältämät peptidit parantavat ihon kiinteyttä. Morning Dew sopii kaikille ihotyypeille päivittäin käytettäväksi kosteuttajaksi.

 

5 Vaihda primer

Käytä hehkuvaa, loistavaa primeriä perinteisen mattapinnan jättävän primerin sijaan.

Primerin sisältämät ”hohto”- ainesosat auttavat sinua hehkuefektin luomisessa kasvoille. Primer tuo myös iholle ylimääräisen kerroksen kosteutta.

Anna Lotan PRO / Moisturizing Under Makeup Primer on kosteuttava pohjustustuote, joka parantaa huomattavasti meikkituotteiden levittyvyttä ja pysyvyyttä.

Moisturizing Under Makeup Primer

Suunniteltu lievittämään kuivuuden tunnetta meikkivoiteen tai mineraalipuuterin jälkeen. Sopii ihanteellisesti myös arinkosuojavoiteiden alle.

Tuotteen sisältämä hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon. Primeri myös häivyttää hienoja juonteita näkymästä, jolloin iho näyttää sileämmältä.

6 Värivoide

Vältä liian puuterimaisia tuotteita, ne voivat saada ihon näyttäämään elottomalta. Käytä puuterimaisten ehostustuotteiden sijaan kosteuttavaa värivoidetta. Valitse ihosi omaa sävyä astetta lämpimämpi sävy.

Valitse värivoiteeksi voidemainen tuote, joka levittyy iholle pehmeästi. Aikuisen naisen iholle suositeltavampia ovat kuivalle iholle tarkoitetut kosteuttavat värivoiteet. Mattapinnan jättävät värivoiteet asettuvat iholle hiutalemaisesti, kuivattavat ihoa ja tekevät ihosta laikullisen ja epätasaisen.

Anna Lotan PRO / Porcelain Cover -värivoide levittyy iholle pehmeästi.

Porcelain Cover

Luonnollisen peittävyyden ja läpikuultavan pinnan jättävä Porcelain Cover -värivoide antaa iholle myös laajakirjoisen UV-suojan. 3 sävyä.

Aikuinen nainen käyttää tämän värivoiteen ilman puuteria. Näin iholle jää kaunis, luonnollinen hehku.

 

7 Nestemäinen highlight

Lisää ylimääräistä hehua highliterillä. Kaikista luonnollisin lopputulos syntyy levittämällä highliter kostealla Beautyblender -sienellä.

8 Kosteuta tarvittaessa lisää

Jos huomaat ihosi kuivuvan tai meikin paakkuuntuvan päivän aikana, pidä käsillä kosteussuihketta. jolla voit lisätä kosteutta ihollesi.

Anna Lotan PRO / Moisture Splash on luonnollinen Kuolleenmeren neste, joka parantaa ihon kosteudensitomiskykyä.

Moisture Splash

Erinomainen kosteuttaja, joka viilentää ja raikastaa ihon välittömästi.  Hoitoneste toimii pohjustajana mille tahansa kosteusvoiteelle normaalilla ja kuivalla iholla.

Moisture Splash -hoitonesteen kosteuttavat komponentit jäljittelevät aineita, joita ihossa on luonnostaan. Hoitoneste sisältää mm. Kuolleen Meren mineraalirikasta vettä ja hyaluronihappoa.

 

Uskon, että näillä ohjeilla ja tuotevinkeillä saat toivomasi lopputuloksen: Hehkuvan meikin aikuisen naisen iholle!

 

Hannele Aallos

 

Yhteistyössä: Anna Lotan PRO Finland 

Lähde: Allure

Kauneuskoulutus Baroquen valmennusohjelmassa on kauneudenhoitoalan ammattilaisille ehostuskurssi teemalla Aikuisen naisen meikki. Kurssi järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2020.  Kurssikalenterin löydät kotisivuiltamme.

 

Jaa somessa!